Ο Λορέντσο Σιπιόνι είναι έτοιμος να ταξιδέψει αύριο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος με την Τίγκρε και ο 20χρονος Αργεντινός μέσος αποδέχτηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» για πενταετές (4+1) συμβόλαιο συνεργασίας.
Παρά το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η διοίκηση του Ολυμπιακού έκλεισε τον Σιπιόνι, ο οποίος θα μπει αύριο στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Η Τίγκρε θα εισπράξει κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του νεαρού μέσου.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων επετεύθχη πριν λίγες μέρες κι εκείνο που απέμενε ήταν να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου ο Σιπιόνι να πάρει το «οκ» από την Τίγκρε και να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Ο Σιπιόνι είχε σταματήσει να προπονείται με την Τίγκρε ενώ τα ξημερώματα ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο φαίνεται να αποχαιρετά τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Με την άφιξή του, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ως παίκτης των «ερυθολεύκων».
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες