Γιαννακόπουλος: Το κ...ο που έκανα ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω με τις βρισιές στην κόρη μου
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είπε ότι «έκανε λάθος» και επέμεινε ότι τον βρίζουν από τις εξέδρες κάθε φορά που πηγαίνει στο ΣΕΦ - Αναγνώρισε ότι έσφαλε με τις χειρονομίες του όταν ακούστηκαν συνθήματα για την κόρη του
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε γύρω στις 3:30 στο υπουργείο Παιδείας για τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μίλησε ξανά με σκληρή γλώσσα κατά των αδερφών Αγγελόπουλων, τους οποίους αποκάλεσε ηθικούς αυτουργούς για όσα συνέβησαν.
«Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην σωστή διάσταση. Εδώ και 7 χρόνια κάνω μία μεγάλη προσπάθεια να φέρω τους κύριους Αγγελόπουλους στην σωστή ηθική. Τους εύχομαι στις γιορτές τους, τους έχω ζητήσει να παίξουμε μαζί σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι σε όλα ανάποδοι.
Με βρίζουν κάθε φορά που πηγαίνω στο ΣΕΦ. Πήγα στο Άμπου Ντάμπι, με βρίζανε με τον γιο μου δίπλα, δεν προκάλεσα ποτέ. Πήγα να δω την ομάδα μου στο ΣΕΦ και πριν βγω έξω άκουσα εμετικά συνθήματα για την κόρη μου. Βγαίνω στο παρκέ και δεν προκάλεσα κανέναν.
Ξεφύγαμε με αυτά που γίνανε και δεν έχουμε μιλήσει για την διαιτησία. Έχουμε κάνει σύσκεψη με τους διαιτητές και τους είπα: 'Το μπάσκετ είναι ένα δύσκολο άθλημα, εγώ θα το δω πάντα με πράσινα γυαλιά, ο Ολυμπιακός με κόκκινα. Υπάρχουν κανονισμοί όμως που πρέπει να τηρήσετε. Όταν βρίζονται πρόσωπα, την 5η φορά πρέπει να διακοπεί το ματς και να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός'.
Στο πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα. Ξέρω ότι υπήρξαν 11 συνθήματα. Πήγα την πρώτη και την δεύτερη φορά και το καταγράψανε. Την τρίτη δεν το έκαναν. Αναγκάστηκα για ένα κ... δάκτυλο που έκανα, να μην δω το παιχνίδι. Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, που δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, αλλά οι κύριοι Αγγελόπουλοι που είναι ηθικοί αυτουργοί, που δεν πήραν ένα μικρόφωνο να μιλήσουν.
Είπαν μόνο (σ.σ. από τον Ολυμπιακό) πετάξτε τον έξω.
Βγήκαν και είπαν ότι είπα αυτά τα εμετικά για τις κόρες τους. Αυτό που είπα ήταν "δεν ακούτε ότι θα γ... την κόρη μου;" Αυτοί το διαστρεβλώσανε. Ήταν απαράδεκτο να υπάρξει αναβολή, που ευνοεί τον Ολυμπιακό και του δίνει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί εντός γηπέδου. Όποιος κάνει παράβαση πρέπει να τιμωρηθεί. Βάζω πάνω από την αξιοπρέπειά μου τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσει το πρωτάθλημα, θα πάρει άλλο ένα και η διαφορά θα μεγαλώσει» είπε αρχικά.
«Και ένα τελευταίο πράγμα που μου διέφυγε πριν. Στο επίσημο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβάσανε το βίντεο με ήχο που βριζόταν η κόρη μου. Τους κάναμε μήνυση και τόσες μέρες μετά δεν έχει βρεθεί ένας να ζητήσει συγγνώμη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός» πρόσθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.