Ιδανικό ξεκίνημα για την Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στους 32 στο Indian Wells.
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 6-0,6-3 της Βικτόρια Τόμοβα και θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και τη Μογιούκα Ουτσιγίμα.
Στο 1ο σετ έκανε... πλάκα αλλά τα χρειάστηκε στο 2ο. Προηγήθηκε 2-1 και ακολούθησαν 5 διαδοχικά μπρέικ! Το τελευταίο ήταν της Σάκκαρη και της έδωσε το δικαίωμα να σερβίρει για τη νίκη (6-3).
H Σάκκαρη μετά από 3 ήττες επέστρεψε στις νίκες στο τουρ και ξεκίνησε δυναμικά στο τουρνουά όπου πέρσι έφτασε στον τελικό.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»