Ιδανικό ξεκίνημα για την Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στους 32 στο Indian Wells.
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 6-0,6-3 της Βικτόρια Τόμοβα και θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και τη Μογιούκα Ουτσιγίμα.
Στο 1ο σετ έκανε... πλάκα αλλά τα χρειάστηκε στο 2ο. Προηγήθηκε 2-1 και ακολούθησαν 5 διαδοχικά μπρέικ! Το τελευταίο ήταν της Σάκκαρη και της έδωσε το δικαίωμα να σερβίρει για τη νίκη (6-3).
H Σάκκαρη μετά από 3 ήττες επέστρεψε στις νίκες στο τουρ και ξεκίνησε δυναμικά στο τουρνουά όπου πέρσι έφτασε στον τελικό.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.