Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής και πρώην CEO της Μπάγερν Μονάχου, υπερασπίστηκε το νέο Μουντιάλ Συλλόγων που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2025, τονίζοντας πως οι παίκτες «πρέπει να σταματήσουν να παραπονιούνται» για το υπερβολικό πρόγραμμα αγώνων. Υποστηρίζει ότι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις τους απαιτούν εναλλακτικές πηγές εσόδων.
Σε συνέντευξή του, ο διπλός νικητής της Χρυσής Μπάλας (1980 & 1981) σχολίασε:
«Οι παίκτες μας πρέπει να σταματήσουν να παραπονιούνται! Σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έχω δει, η κατεύθυνση είναι πάντα η ίδια: περισσότερα χρήματα, υψηλότεροι μισθοί, μεγαλύτερα συμβόλαια. Τα χρήματα, όμως, πρέπει να προέρχονται από κάπου».
Ο Ρουμενίγκε επεσήμανε πως, παρά την αύξηση 2% στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της DFL (Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα), οι παίκτες και οι ατζέντηδες απαιτούν ακόμα περισσότερα, κάτι που σημαίνει ότι τα νέα έσοδα δεν μπορούν να περιοριστούν σε ένα μικρό ποσοστό αύξησης.
Ο Ρουμενίγκε τόνισε πως το νέο Μουντιάλ Συλλόγων είναι μία απαραίτητη πηγή χρηματοδότησης και υποστήριξε ότι το προηγούμενο φορμάτ της διοργάνωσης δεν είχε ανταγωνιστικότητα, καθώς ο νικητής του Champions League είχε σχεδόν εξασφαλισμένο τον τίτλο.
Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη ελέγχου των υψηλών μισθών και των αμοιβών των ατζέντηδων, καθώς η τρέχουσα οικονομική πορεία του ποδοσφαίρου δεν είναι βιώσιμη.
«Αν συνεχίσουμε έτσι, το ποδόσφαιρο θα είναι η μοναδική βιομηχανία που θα παράγει ζημίες αντί για κέρδη. Οδεύουμε προς κατάρρευση και κανείς δεν πατάει φρένο», προειδοποίησε ο θρύλος της Μπάγερν.
Ειδήσεις σήμερα:
Έξι ισχυροί σεισμοί στη Σαντορίνη μέσα σε μία ώρα - «Δεν θα θέλαμε 6R, μπορεί να διεγείρουν άλλα ρήγματα», λέει ο Παπαδόπουλος
Viral ξανά το ισπανικό ριάλιτι με το «Μοντόγια σε παρακαλώ» - Η φίλη του έβαλε τα κλάματα όταν την εκδικήθηκε με το ίδιο «νόμισμα»
Όλοι θέλουμε να κρατηθεί ένας γάμος, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον έρωτα, είπε ο Νίκος Κουρής