Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το 0-2 κέρδισε 3-2 τον ΟΦΗ και έφτασε στο -1 από την κορυφή.
Ο προπονητής του, Ρουί Βιτόρια, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και ειδικά με την εμφάνιση στο 2ο μέρος.
Οι δηλώσεις του Ρουί Βιτόρια στην Cosmote TV
«Θεωρώ πως στο τέλος αξίζαμε τη νίκη ειδικά όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Έκαναν κατάθεση ψυχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, αυτό είναι που μας χαρακτηρίζει ως σύλλογος στο κάτω κάτω να παλεύεις κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.
Στο πρώτο μέρος είχαμε αργή κυκλοφορία, δεν κάναμε όσα θέλαμε, ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ σε δύο φάσεις. Στο ημίχρονο δώσαμε πίστη στους παίκτες, όποιος μπήκε βοήθησε στο 100% και με το πάθος που έδειξαν όλοι, έδειξαν πως μπορούν να κάνουν πάρα πολλά και να φτάσουμε πολύ μακριά».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.