Το νέο Citroën C3 Aircross αλλάζει τον τρόπο που μετακινείσαι μέσα στην πόλη, τον τρόπο που ταξιδεύεις, το τρόπο που ζεις.
Επιστροφές και απουσίες στους πράσινους ενόψει Παναιτωλικού
Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας (rondo) και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Γεντβάι συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας να προσεγγίζει την πλήρη επάνοδο.
Οι διεθνείς Μπακασέτας και Βαγιαννίδης επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και τον δεύτερο να συμμετέχει κανονικά. Αντίθετα, αρκετοί διεθνείς παραμένουν εκτός λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, όπως οι Τσέριν, Σπόραρ, Μαξίμοβιτς, Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Ουναΐ και Πελίστρι.
Ο Μάγκνουσον απουσίασε με άδεια, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας του
Ειδήσεις σήμερα:
Δημήτρης Σούρας: «To τέλος όλων μας αναπόφευκτο, μην το φοβηθείς» -Τι έγραφε για τον θάνατο
Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και λεωφορεία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη (20/11), τι ισχύει για τα ταξί
Ιράν: Βγήκε από το ψυχιατρείο η φοιτήτρια που γδύθηκε δημοσίως για να διαμαρτυρηθεί κατά του χιτζάμπ, λένε οι αρχές