Μπρούνο Φερνάντες σε Πελίστρι: «Έρχονται μεγάλα πράγματα για σένα»
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε το καπέλο στον Φακούντο Πελίστρι, το νέο αστέρι του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας με ανάρτησή του την σιγουριά του για τις επιτυχίες που είναι προ των πυλών για τον 22χρονο
Ο Πορτογάλος μέσος εξήρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για τον επαγγελματισμό και την ταπεινότητά του, τονίζοντας ότι έρχονται σπουδαία πράγματα στην καριέρα του.
«Μικρέ μου αδερφέ, ήταν ευχαρίστησή μου να σε γνωρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο δίπλα σου.
Αν κάποιος αξίζει τα καλύτερα σε μια ποδοσφαιρική καριέρα, αυτός είσαι εσύ!
Ένα αληθινό παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Είμαι σίγουρος πως έρχονται μεγάλα πράγματα για σένα σύντομα!».
Και από πλευράς του ο νεαρός επιθετικός απάντησε: «Η ευχαρίστηση ήταν δική μου να μοιραστώ τα ίδια αποδυτήρια και να παίξω μαζί σου! Τι παίκτης, και το πιο σημαντικό, τι τύπος. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και δίπλα σε κάθε παίκτη σε αυτόν τον σύλλογο, είσαι ο ορισμός του ΑΡΧΗΓΟΥ».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.