Η ΑΕΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού έπεσε στη δεύτερη θέση μια αγωνιστική πριν το φινάλε.
Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε μια πολύ άσχημη εμφάνιση και υπογράμμισε ότι αυτός είναι υπεύθυνος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ahimxrr7rt)
«Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Παίξαμε άσχημα. Είχαμε υπερβολική νευρικότητα για έναν τέτοιο τελικό. Αυτό κάνει ένα προπονητή να σκέφτεται αρκετά γιατί στην ουσία χάνεται ένα πρωτάθλημα. Υπεύθυνος είμαι εγώ», ανέφερε ο «Πελάδο».
Όσο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική, πρόσθεσε: «Όλα μπορούν αν συμβούν. Αλλά το αφήσαμε να περάσει τρεις φορές να περάσει από εμάς. Και πλέον δεν εξαρτάται από μας».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής