Δείπνο συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό με πρωτοβουλία Τερίμ
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο αγώνες για τα Play Off και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Τούρκο προπονητή να προσπαθεί να συσπειρώσει την ομάδα του
Σε μαγαζί των Νοτίων Προαστίων γευμάτισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους.
Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» με πρωτοβουλία του Φατιχ Τερίμ συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, του επιχειρησιακού διευθυντή, Σπύρου Βλάχου και του τιμ μάνατζερ, Γρηγόρη Παπαβασιλειου.
Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Η πρωτοβουλά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία λίγο πριν τις τελευταίες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.