Conference League: Πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση, σήκωσαν τον Μεντιλίμπαρ στα χέρια
Μόλις ο Τζολάκης έπιασε το πέναλτι του Μπονούτσι, όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έτρεξαν προς τα πάνω του και ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς - Χαμός και στα αποδυτήρια
Ο Ολυμπιακός οδήγησε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση, εκεί δεν άλλαξε κάτι και κλήθηκε να διεκδικήσει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Τζολάκης απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των Τούρκων και έτσι οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Όπως ήταν λογικό, με την απόκρουση του Τζολάκη στο πέναλτι του Μπονούτσι, παίκτες και σταφ μπήκαν στο γήπεδο, έτρεξαν προς τον Έλληνα πορτιέρε και έστησαν πάρτι γύρω από τον ίδιο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlb60yrghd)
Λίγο αργότερα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στήθηκε τρελό πάρτι πρόκρισης. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή