Stoiximan Basket League, Μαρούσι - ΑΕΚ 82-90: Διπλό εξάδας - Βίντεο

Stoiximan Basket League, Μαρούσι - ΑΕΚ 82-90: Διπλό εξάδας - Βίντεο

Ο Ράντλ και ο Κουζμίνσκας σημείωσαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα για την ΑΕΚ 

maroysi_aek
Την ένατη νίκη της σημείωσε η ΑΕΚ Betsson καθώς επικράτησε με 90-82 του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και πήρε προβάδισμα για την εξάδα. Αντίθετα το Μαρούσι θα συμμετάσχει στα playouts.

Ο Ράντλ και ο Κουζμίνσκας σημείωσαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα ενώ ο Κουζέλογλου είχε 13 πόντους κι 7 ριμπάουντ για την Ένωση που 19 ασίστ κι 9 λάθη. Από το Μαρούσι ο Τζούστον είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ ο Ραντούλιτσα είχε 19 πόντους κι 6 ριμπάουντ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czve4q0iawj5)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czve2ezckudd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czvcl0pgn835)


Με επιθετική αιχμή τον Ραντλ η ΑΕΚ Betsson κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρίσκοντας λύσεις από τα 6.75. Η Ένωση προηγήθηκε με 24-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου και συνέχεια έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ανεβάζοντας τη διαφορά στους 17 πόντους (43-26), έπειτα από δύο βολές του Κουζμίνσκας. Κάπου εκεί αντέδρασε το Μαρούσι με επιμέρους σκορ 11-4, με συνέπεια να μειώσει την απόσταση από τους φιλοξενούμενους (47-37), με πρωταγωνιστές τους Μπρίσκοου και Κόζι.

Με πέντε πόντους του Νάιτ και τρεις του ΜακΡέι η ΑΕΚ Betsson ανέβασε τη διαφορά στους 18 (55-37) πριν συμπληρωθούν τα δύο λεπτά στην τρίτη περίοδο. Ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέλαβε δράση εκτελώντας από τα 6.75 κράτησε όρθιο το Μαρούσι και αμείωτο το ενδιαφέρον στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα με 70-59 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση στην άμυνα τους και με ένα γρήγορο 4-0 έκλεισαν την απόσταση στους επτά (70-63) στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Το Μαρούσι πάλευε για την ανατροπή αλλά η ΑΕΚ Betsson διατηρούσε μια απόσταση ασφαλείας μέχρι το τέλος, με συνέπεια να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη.

Tα δεκάλεπτα: 17-24, 37-47, 59-70, 82-90.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Λέανδρος: Ατύχημα για την τραγουδίστρια - Έπεσε από τη σκηνή σε συναυλία στο Αννόβερο

Πάτρα: Αυξημένη επιτήρηση του ΕΟΔΥ για κρούσματα μηνιγγίτιδας

Ζάκυνθος: 47χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του - Τον αναζητά η Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης