Sold out θα είναι άλλο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Πέμπτη (19:45) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Conference League και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από το απόγευμα της Τρίτης.
Ο Ολυμπιακός ανανοίνωσε sold out για τον αγώνα στον οποίο θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην οχτάδα. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου στη Σερβία.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει 1500 οπαδούς της στον Πειραιά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.