Equipe: Στο μικροσκόπιο της FIFA η Λυών για μεταγραφικό σκάνδαλο

Equipe: Στο μικροσκόπιο της FIFA η Λυών για μεταγραφικό σκάνδαλο

Ελέγχεται για παίκτη του πήρε με... χρηματοδότηση από ομάδα του ομίλου της - Ο Έρνεστ Νουάμα από τη Νόρτζελαντ έγινε παίκτης των Γάλλων με τη... βοήθεια της βελγικής Μόλενμπεεκ

Collage_Maker-02-Oct-2023-01-18-AM-8018
Η Λυών έχει ξεκινήσει τραγικά στη Ligue 1, ούσα ουραγός, ωστόσο δείχνει έτοιμες να μπλέξει και σε εξωγηπεδικές... περιπέτειες, αφού η FIFA ανοίγει, σύμφωνα με την Equipe, φάκελο εις βάρος της.

Σε ένα καλοκαίρι στο οποίο δεν έκανε πολλές κινήσεις, η μεταγραφή του πολλά υποσχόμενου 19χρονου επιθετικού Ερνέστ Νουάμα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Για την απόκτησή του ωστόσο το... χεράκι της έβαλε η βελγική Μόλενμπεεκ, που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

Equipe


Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη διέλυσε το ρεκόρ μεταγραφής της (μέχρι πρότινος 3 εκατ. ευρώ) και αγόρασε τον Γκανέζο αντί 25 εκατομμυρίων, δανείζοντάς τον άμεσα στη Λυών με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως Μόλενμπεεκ και Λυών ανήκουν στον ίδιο όμιλο ιδιοκτησίας (Eagle Football) και δείχνει πιθανό η δεύτερη να βοήθησε τη γαλλική ομάδα με τη μεταγραφή του Νουάμα για λόγους εξισορρόπησης των οικονομικών των Λιονέ.



Για αυτό τον λόγο η FIFA, παρ'ότι αρχικά ενέκρινε την κίνηση, ζήτησε, μετά από αίτημα άλλων γαλλικών ομάδων, από τον σύλλογο της Ligue 1 «συμπληρωματικές πληροφορίες» όσον αφορά τη συγκεκριμένη μεταγραφή.




Πηγή:www.gazzetta.gr





Ειδήσεις σήμερα:

Τα προβληματικά έργα Καλατράβα σε όλο τον κόσμο - Καθυστερήσεις, υπερβάσεις και ατελείωτη κριτική

«Μαμά σ΄αγαπώ θα πεθάνουμε» - Το μήνυμα 28χρονης όταν ξέσπασε φωτιά σε κλαμπ στην Ισπανία

Σταυρούπολη: Είχε φύγει ξανά από το σπίτι ο 28χρονος που βρέθηκε νεκρός - Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης