Μετά την ήττα από την Ρουμανία, υποδέχτηκε την Πορτογαλία στη Sunel Arena σε αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ και έκλεισε το ημίχρονο στο -5 (23-28).
Η Ελλάδα κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ στο 1ο μέρος, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Μάλιστα στο τελευταίο τάιμ άουτ πριν από το ημίχρονο, ήρθε και η έκρηξη.
«Παίζουμε σαν χεσμένοι» είπε στους παίκτες του και τους ανέλυσε τα λάθη τους, αλλά και τι θα έπρεπε να κάνουν στη συνέχεια.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.