Λίγες ώρες μετά το τέλος της τελετής σε ένα σχεδόν κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Γκάλης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, να πει το δικό του ευχαριστώ και το έκανε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια.
Είναι περιττά τα πολλά λόγια, όταν η συγκίνηση είναι τόσο μεγάλη.
Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπό μου.
Κλείσιμο
Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Γραμματέα της FIBA κύριο Ανδρέα Ζαγκλή που μου έκανε την τιμή να είναι παρών.
Εύχομαι ολόψυχα η δική μου καριέρα και οι διακρίσεις μου να αποτελέσουν έμπνευση για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το #basketball, με τον αθλητισμό, με τις επιστήμες και ό,τι άλλο επιλέξουν να ασχοληθούν.
Η μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη απευθύνεται στους φιλάθλους, στον κόσμο που πάντα με είχε στην καρδιά του, όπως κι εγώ εκείνους στη δική μου.
Μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε... Σας ευχαριστώ!».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.