Γιώργος Καραγκούνης: Διασκέδασε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο
Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα της Ίντερ στην Ιταλία - Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Μουγκοπέτρος από το Πράσινο Ηλείας
Ένας γνωστός κλαρινοπαίχτης ήταν η αφορμή για μια από τις επικότερς καλοκαιρινές φωτογραφίες καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσον έδωσαν το παρών σε πανηγύρι στον Πύργο. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Ίντερ μάλιστα κάθισαν και στο ίδιο τραπέζι.
Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τα «νερατζούρι» στην Ιταλία, ενώ τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, όσο και ο Αργεντινός μύθος που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαφ των τελευταίων δεκαετιών κάνουν διακοπές στην χώρα μας.
Αν φαντάζεστε πως κάνουν βόλτες σε κάποιο νησί ή τουρ με σκάφος θα πέσει (πολύ) έξω. Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσο που στο φινάλε της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνουν διακοπές στον... Πύργο και συγκεκριμένα στο Πράσινο Ηλείας. Μάλιστα ο γνωστός κλαρινοπαίχτης Άρης Μουγκοπέτρος ανέβασε μια επική φωτογραφία ποζάροντας με τους δύο ποδοσφαιρικούς θρύλους και στο φόντο ένα παραδοσιακό ελληνικό πανηγύρι.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.