Ισπανικό δημοσίευμα από τα Κανάρια Νησιά, ήθελε τον Σέρχιο Αραούχο να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και πως εμπόδιο αποτελεί το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία αξιώνει χρήματα για την παραχώρησή του.
Το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΑΕΚ, η οποία το χαρακτηρίζει «παντελώς ανυπόστατο», προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα».
Μάλιστα όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι «τα ισπανικά σενάρια διαψεύδονται και από το γεγονός ότι ο Αραούχο με δική του επιθυμία βρίσκεται στην προετοιμασία στην Ολλανδία με την υπόλοιπη ομάδα παρότι ο ίδιος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, επιθυμώντας να είναι κοντά στην αποστολή».
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.