Rome Open: Η βροχή σταμάτησε τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Σονέγκο

Rome Open: Η βροχή σταμάτησε τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Σονέγκο

Η βροχή στη Ρώμη δημιουργεί προβλήματα στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά και με τον Λορέντζο Σονέγκο, που σταμάτησε μετά το τέλος του 1ου σετ, μέχρι νεωτέρας

Tsitsipas
Η βροχή για δεύτερο σερί παιχνίδι σταματά αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters της Ρώμης. Αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Λορέντζο Σονέγκο για τη φάση των «32». Μετά την ολοκλήρψωσωση του 1ου σετ, που κατέκτησε ο Τσιτσιπάς με 6-3 η βροχή δυνάμωσε στην «αιώνια» πόλη.



Ο διαιτητής κράτησε για πέντε περίπου λεπτά τους παίκτες στις καρέκλες τους, μέχρι να τους στείλει στα αποδυτήρια, με την ελπίδα οι συνθήκες να βελτιωθούν.

Κλείσιμο


Πριν από δύο ημέρες ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόρζες διεκόπη για τον ίδιο λόγο και ολοληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.


Τη στιγμή της διακοπής σε εξέλιξη ήταν τρία παιχνίδια
Τσιτσιπάς-Σονέγκο 6-3
Μουζέτι-Τιάφο 5-7, 6-4, 2-1
Γουλφ-Ζβέρεφ 4-6, 3-3

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το πρόγραμμα αν ο Τσιτσιπάς νικήσει τον Σονέγκο, το βράδυ της Τρίτης (16/5, 21:30) θα συναντήσει το νικητή της συνάντησης ανάμεσα στον Μουζέτι και τον Τιάφο.

Το 1ο σετ
Ο αγώνας άρχισε με βροχή, αλλά εξασθένισε και το πρώτο σετ τελείωσε με κυρίαρχο τον Τσιτσιπά σε 42 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς με άνεση προηγήθηκε 1-0 και 2-1, με δύο διαδοχικά love games, το σκορ έγινε 3-2, με τον Τσιτσιπά στην πρώτη ευκαιρία του να πετυχαίνει break για το 4-2 και με love game να φθάνει στο 5-2.

Στο 8o game ο Σονέγκο «έσβησε» τρία set points (5-3), ο Τσιτσιπάς σερβίροντας έφθασε στο 40-0 και σε άλλα τρία set points, για να κατακτήσει το σετ 6-3 με την 6η συνολικά ευκαιρία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Τουρκία: Θρίαμβος Ερντογάν στις σεισμόπληκτες περιοχές - Έφτασε στο 71% στο Καχραμάνμαρας

ΠΟΥ: «Καμπανάκι» για τα γλυκαντικά, στη «μαύρη λίστα» και η στέβια - Ποιες οι παρενέργειές τους στην υγεία

ΗΠΑ: Η πόλη με το ελληνικό όνομα όπου η θάλασσα καταπίνει τα σπίτια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης