Αντίθετα δρομολόγια από την κόλαση στον παράδεισο ακολούθησαν στη Νίκαια ο Ιωνικός και η Λαμία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 και κρατούσαν την τύχη στα... πόδια τους αλλά ένα γκολ-φάουλ του Τόσιτς στο 73' έδωσε την ισοπαλία (2-2) στη Λαμία και μαζί και το εισιτήριο της παραμονής.
Ο Ιωνικός από την άλλη ακολούθησε στην Super League 2 τον Λεβαδειακό.
Στα υπόλοιπα ματς, χωρίς βαθμολογική σημασία, που έκλεισαν την χρονιά, ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από το Αγρίνιο με το 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση το έξτρα πρωτάθλημα. Χορταστικό ματς στην Λιβαδειά, όπου ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πέδρο Κόντε να γυρίζει στα γκολ, ενώ ισοπαλία και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο (1-1).
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.