Super League 1, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: «Χ»ωρίς άγχος, χόρτασαν γκολ! - Δείτε βίντεο

Super League 1, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: «Χ»ωρίς άγχος, χόρτασαν γκολ! - Δείτε βίντεο

Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτισε με αξιοπρέπεια την κατηγορία στο... χορταστικό 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά - Μετά από 608 ημέρες και 2 σοβαρούς τραυματισμούς ο Κόντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα!

5886176
Με την 6η ισοπαλία σε 7 ματς (και μία νίκη) των play out ολοκλήρωσε το εφετινό πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε «αποχαιρετίσει» την Super League από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Βοιωτοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρότι δεν ηττήθηκαν στο μίνι πρωτάθλημα των 7 αγωνιστικών εντούτοις η νέα σεζόν θα τους βρει στη Super League 2. Ο ΠΑΣ με το βαθμό που απέσπασε τερμάτισε στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας των play out και στην 9η της κατάταξης.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄ με το σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή, μετά την αδυναμία των αμυντικών του ΠΑΣ ν΄ απομακρύνουν τη μπάλα. Η αντίδραση, όμως, των Ηπειρωτών υπήρξε άμεση και στο 34΄ έφεραν το ματς στα ίσια με την κεφαλιά του Κόντε, μετά την πάσα του Ροσέρο.

Οι φιλοξενούμενοι, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκηνικού. Μετά το σουτ του Κόντε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της από πολύ κοντά, ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, Ροσέρο, την έστειλε στα δίχτυα για να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ με 2-1.

Όμως, οι Βοιωτοί είχαν την απάντηση πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι αφού μετά το σουτ του Χάμοντ η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ο Τσάπρας πήρε το "ριμπάουντ" κι έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στ΄ αποδυτήρια (2-2).

Κλείσιμο
Το παιχνίδι συνέχισε να παίζετε μπάνω κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό να παίρνει ξανά... κεφάλι στο σκορ με το απευθείας φάουλ του Βρακά στο 78ο λεπτό. Δύο λεπτά μετά, όμως, ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο και πάλι να ισοφαρίσει με τον Παμλίδη, με το 3-3 να μένει τελικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
Κίτρινες: Εραμούσπε, Σόρια

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας (86΄ Ντεντάκης), Νίκας (16΄ Δούμτσιος), Μεχία, Γιαννιώτας (86΄ Τορό), Λιάγκας, Λούα Λούα (62΄ Βρακάς), Συμελίδης (63΄ Σκρβάρκα), Παζ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Λώλης (73΄ Λεό), Κόντε (73΄ Κύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57΄ Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαραϊ, Τζίνο

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023 - Δημοσκόπηση MARC - «37,7%: Δώστε μια δεύτερη θητεία στον Μητσοτάκη» - Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Θεσσαλονίκη - Γιος του 52χρονου για τους δράστες: «Έχουν χαρακώσει αμάξια, έχουν κάνει πολλά νταηλίκια στη γειτονιά»

Εκλογές στην Τουρκία: Με πόλωση, τοξικότητα ακόμη και αλεξίσφαιρα η Τουρκία «ανοίγει» αύριο τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης