Έχει και τις δύσκολες στιγμές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ αλλά μόλις χθες ηττήθηκε (1-0) από την Αλ Ιτιχάντ και η ομάδα του έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι και μετά τα 90' ξέσπασε! Όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει "Μέσι, Μέσι" για να τον πικάρει και εκείνος φανερά εκνευρισμένος από την ήττα και από τι σύνθημα έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά το ξανασκέφτηκε και δεν το πέταξε!
Al Nassr, Al Ittihad'a 1-0 yenilerek ligde liderliği kaybetti. Mağlubiyetten dolayı çok üzgün olan Cristiano Ronaldo, maç sonu sinirinden şu şişelerini tekmeledi. pic.twitter.com/cGnUpLjkSw
Ξέσπασε όμως σε κάτι μπουκάλια που ήταν πάνω στη γραμμή του γηπέδου! Στο παρελθόν είχε πετάξει δύο φορές το περιβραχιόνιο. Πρώτα στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στη Σερβία (Μάρτιος 2021) και έπειτα μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Πορτογαλίας στους «16» του Euro (Ιούνιος 2021).
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»