Τόμας Μίλερ: «Κόντρα στον Μέσι τα πράγματα πάνε καλά, ο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημα στη Ρεάλ»
Ο Τόμας Μίλερ μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο
Η αλήθεια είναι τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με την Μπαρτσελόνα οΛιονέλ Μέσιέχει πολλά... άσχημα αποτελέσματα απέναντι στηΜπάγερν Μονάχου.
Μόλις χθες η Παρί του Μέσι αποκλείστηκε στη φάση των "16" του Champions League από τους Βαυαρούς και ο Τόμας Μίλερ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την παράδοση.
«Απέναντι στον Μέσι , τα πράγματα πάνε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τα αποτελέσματα. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημά μας όταν ήταν στη Ρεάλ.
Αλλά τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την απόδοση του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ατομική του απόδοση ήταν εκπληκτική. Κουβαλούσε όλη την ομάδα.
Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Παρί. Είναι δύσκολο να πετύχεις μια πραγματικά καλή ισορροπία στην ομάδα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.