Oι Χιτ πάτησαν γκάζι στο τέλος και νίκησαν με 115-110 τους Κλίπερς
Δεν μπόρεσαν οι Κλίπερς να φύγουν με το διπλό από το Μαϊάμι. Οι Χιτ επικράτησαν με 115-110, αφού έκαναν αυτό που έπρεπε στην τέταρτη περίοδο, ανεβάζοντας την απόδοση τους.
Ο Αντεμπάγιο έκανε double double με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπάτλερ είχε 26 με 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Χίρο έμεινε στους 19 με 9 ριμπάουντ. Η ομάδα του Σποέλστρα πήγε στο 12-14, ενώ από την άλλη ο σύλλογος του LA έπεσε στο 14-13.
Για τους ηττημένους ο ηγέτης Πολ Τζορτζ είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Ρέτζι Τζάκσον είχε 20 πόντους με 4 ριμπάουντ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι τους.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.