«Στον Ολυμπιακό ως δανεικός ο Αμαβί», γράφουν οι Γάλλοι

«Στον Ολυμπιακό ως δανεικός ο Αμαβί», γράφουν οι Γάλλοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Τζόρνταν Αμαβί

elllll
Διαφορετική τροπή, φαίνεται πως παίρνει το θέμα του Τζόρνταν Αμαβί, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του από τη Μαρσέιγ.

Ο Τζόρνταν Αμαβί είναι από τους παίκτες που κοιτάει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, ωστόσο τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, έλεγαν πως ο παίκτης δεν είναι και τόσο θετικός να έρθει στην Ελλάδα.



Εν τέλει, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάρκο Κοντέριο, ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται να αλλάζει στάση στο να αγωνιστεί στη χώρα μας και δείχνει να είναι κοντά για να αποκτηθεί ως δανεικός από τους «ερυθρολεύκους».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «TuttoMercatoWeb» και Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των Μασσαλών, οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία και ο παίκτης ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αθήνα

Να θυμίσουμε πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων από τον Ίγκορ Τούντορ λόγω ενώ επεισοδίου που είχαν στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι παίκτης προς αποχώρηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης