Παγκόσμιο υγρού στίβου: Πέμπτη στον κόσμο η Ελλάδα στο τεχνικό ομαδικό

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Πέμπτη στον κόσμο η Ελλάδα στο τεχνικό ομαδικό

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο ομαδικό, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

συγγ
Πολύ ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα ανέβηκαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στον τελικό του τεχνικού ομαδικού του 19ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, το απόγευμα της Τρίτης (21/6).

Η Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση, την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνισμα στην ιστορία της σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η ομάδα μας με τις Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους που είχε το θέμα "γάτες" και βαθμολογήθηκε με 87,2261 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίνα με 94,7202 β., το ασημένιο η Ιαπωνία με 92,2261 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 91,0191. Η 4η Γαλλία συγκέντρωσε 88,3558 β.

Αύριο Τετάρτη (22/6) αγωνίζονται, το πρωί στις 11:00 η Εθνική μας ομάδα στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού και το απόγευμα στις 17:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο, όπου διεκδικεί μετάλλιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvwjcndm0s9)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης