Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γουάιτ και Λαρεντζάκης έστειλαν μήνυμα για τον πρώτο τελικό της Basket League

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γουάιτ και Λαρεντζάκης έστειλαν μήνυμα για τον πρώτο τελικό της Basket League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (21:00) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον 1ο τελικό της Stoiximan Basket League και οι Ουκάρο Γουάιτ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψαν για τη σειρά που θα αναδείξει τον πρωταθλητή

5540927__1_
Λίγες ώρες πριν από την πρώτη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητής της Basket League, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του Ολυμπιακού και ο Οκάρο Γουάιτ του Παναθηναϊκού έγραψαν στο blog τους στον ΕΣΑΚΕ κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ.

Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (21:00, ERT-3)  στο Φάληρο και ο 2ος τελικός την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. 

Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχουν πια "μυστικά" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο άσος του Ολυμπιακού Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψε:

«Αύριο ξεκινά η μάχη των τελικών των πλέι οφ και είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και 100% συγκεντρωμένοι στον μεγάλο μας στόχο: την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος!
Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα και δεν θέλουμε για τίποτα και για κανένα λόγο να το… χαλαλίσουμε.


Κλείσιμο

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την ημιτελική σειρά, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλό μας μέχρι τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να υποπέσουμε σε τέτοιο σφάλμα τώρα που παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα όχι μόνο με όνομα και παράδοση, αλλά και με τεράστιο κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου. Και εμείς, όμως, έχουμε τεράστιο κίνητρο να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδος και πιστεύω πως με τη βοήθεια του φανταστικού κόσμου μας θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Οι φίλαθλοί μας, μας στήριξαν φέτος με μοναδικό τρόπο σε όλη τη διαδρομή μας ως τώρα και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο. Έχω την αίσθηση πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΣΕΦ και πως -πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια- θα μας «σπρώξουν» με τη φωνή τους στη νίκη.

Θα ήθελα, επίσης, να τους υπενθυμίσω πως όπως στην προημιτελική σειρά με την Μονακό και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έτσι και στους τελικούς της Stoiximan Basket League έχουμε dress code: Φοράμε όλοι κόκκινα μπλουζάκια!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα και Κύπελλα υπάρχουν «μυστικά» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά.

Σίγουρα και οι δύο προπονητές θα βάλουν κάποια μικρο «τρικ» στο παιχνίδι τους ώστε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, κατά βάση, όμως, κι ας ακούγεται κλισέ, η νίκη θα κριθεί στο πάθος και την αγωνιστικότητα. Και όπως προανέφερα… εμείς το θέλουμε πάρα πολύ!».

Γουάιτ: «Σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν τους τελικούς»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Οκάρο Γουάιτ έγραψε:

«Γειά σε όλους,

Η πιο μεγάλη στιγμή της σεζόν έφτασε. Οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι κάτι που σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν.

Η σειρά με τη Λάρισα αποτελεί παρελθόν για εμάς. Στο τελευταίο ματς δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και κάναμε όλα όσα έπρεπε για να κερδίσουμε. Είχαμε δίπλα μας τον κόσμο μας πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον πρώτο τελικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι σκληρή. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει.

Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα από την αρχή και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Λένε πως το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό ωστόσο θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια έχουν ανάλογη σημασία. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς ό,τι και να συμβεί.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Okaro».



Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης