Μολδαβία: Οι Αθανασιάδης και Ευαγγέλου πρωταθλητές Μολδαβίας με τη Σέριφ Τίρασπολ
Η Σέριφ μετρά πλέον 20 πρωταθλήματα - Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στη Σέριφ αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κολοβός
Η Σέριφ Τίρασπολ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Μολδαβίας για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Η ομάδα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών Γιώργου Αθανασιάδη και Στέφανου Ευαγγέλου «κλείδωσε» την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος χάρη στην εκτός έδρας νίκη της με 3-0 επί της Ντιναμό-Άουτο Dinamo-Auto, αφήνοντας στους -11 βαθμούς τη δεύτερη Πετροκούμπ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Η Σέριφ μετρά πλέον 20 πρωταθλήματα.
Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στη Σέριφ αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην Κοτσαέλισπορ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.