Premier League: Ο κορωνοϊός... ανέβαλε για δεύτερη φορά το Μπέρνλι-Γουότφορντ
Ο αγώνας στο «Turf Moor» είναι το 22ο παιχνίδι πρωταθλήματος που οδηγήθηκε σε επαναπρογραμματισμό την εφετινή σεζόν λόγω της Covid-19 και των τραυματισμών ποδοσφαιριστών
Η Premier League ανακοίνωσε οριστικά αργά το βράδυ της Δευτέρας (17/01), την -εκ νέου- αναβολή του αγώνα Μπέρνλι-Γουότφορντ για την 17η αγωνιστική, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης (18/01), μετά τα κρούσματα κορωνοϊού και τους τραυματισμούς που «αποδεκάτισαν» το ρόστερ των γηπεδούχων.
Ο αγώνας στο «Turf Moor» είναι το 22ο παιχνίδι πρωταθλήματος που οδηγήθηκε σε επαναπρογραμματισμό την εφετινή σεζόν λόγω της Covid-19 και των τραυματισμών ποδοσφαιριστών.
«Το προεδρείο της Premier League αποδέχθηκε το αίτημα της Μπέρνλι, δεδομένου ότι η ομάδα είχε πολύ λιγότερους, διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα, απ’ τον επιτρεπτό αριθμό (14 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι τερματοφύλακας), λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, των τραυματισμών και των απουσιών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Λίγκα.
Ο εντός έδρας αγώνας της Μπέρνλι με τη Λέστερ οδηγήθηκε επίσης σε αναβολή το περασμένο Σάββατο (15/01), ενώ το ματς με τη Γουότφορντ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν υπήρξε εκείνο το διάστημα ξέσπασμα της Covid-19 στο «στρατόπεδο» της Γουότφορντ.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»