Χόρνετς - Μπακς 103-99: Νέα ήττα στη Σάρλοτ παρά τις προσπάθειες των Αντετοκούνμπο και Μίντλετον - Δείτε βίντεο
Στο 26-17 έπεσαν οι Μπακς (13-7 εντός και 13-10 εκτός έδρας), στο 22-19 ανέβηκαν οι Χόρνετς - Επόμενος αντίπαλος για τα «Ελάφια» οι Γουόριορς τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 02:30 στο Μιλγουόκι
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρις Μίντλετον έκαναν ότι μπορούσαν για να φύγουν από τη Σάρλοτ οι Μπακς με τη νίκη και παρότι άγγιξαν το triple-double, τα «Ελάφια» ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σε τρία βράδια από τους Χόρνετς, αυτή τη φορά με 103-99.
Ο Greek Freak ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους με 26 πόντους, 9/13 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 5/8 βολές, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, είχε όμως έξι λάθη σε 35 λεπτά. Κοντά στον Έλληνα φόργουορντ και ο Κρις Μίντλετον με 27 πόντους, 7/12 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 3 κλεψίματα, είχε όμως και αυτός επτά λάθη.
Από εκεί και πέρα το χάος με τον Τζόρνταν Νουόρα (18 πόντοι) να προσπαθεί να βοηθήσει τους δυο συμπαίκτες του, όμως οι Χόρεντ είχαν σε πολυ καλή βραδιά για ακόμα μια φορά τον Τέρι Ροζίερ (27 πόντοι, 4/6 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και άξιο συμπαραστάτη του τον ΛαΜέλο Μπολ που πρόσθεσε άλλους 23 πόντους, τους 16 στην τρίτη περίοδο.
Στο 26-17 έπεσαν οι Μπακς (13-7 εντός και 13-10 εκτός έδρας), στο 22-19 ανέβηκαν οι Χόρνετς. Επόμενος αντίπαλος για τους Μπακς οι Γουόριορς τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 02:30 στο Μιλγουόκι.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.