Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 18χρονος για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας
O κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, πέταξε πέτρα σε αστυνομικό - Καταδικάστηκε σε επτάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή
Σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης18χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, κατόπιν πορείας που πραγματοποίησαν οπαδοί του «Δικεφάλου» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υγειονομικά μέτρα που ισχύσουν στα γήπεδα λόγω Covid.
O κατηγορούμενος, που σύμφωνα με τη δικογραφία πέταξε πέτρα σε αστυνομικό, κρίθηκε ένοχος για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Στην απολογία του αποδέχθηκε τις πράξεις και ζήτησε συγγνώμη.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.