Super League: Δεν ψηφίστηκε ξανά η προκήρυξη - Στον «αέρα» παραμένει η πρώτη σέντρα
Η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, παραμένει στον «αέρα» - Την Τρίτη (17/8) θα ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί λύση
Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την μέρα που ξεκινούν η Premier League, η La Liga και η Bundesliga, οι ομάδες της Super Leagueδεν έβγαλαν άκρη κι έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, παραμένει στον «αέρα».
Ενα θέμα που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, θα συνεχίσει να απασχολεί. Οι ομάδες δεν ψήφισαν ούτε σήμερα στη Γενική Συνέλευση, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, γιατην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ετσι, την Τρίτη (17/8) θα ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί λύση, ενώ υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για να υπάρξουν καλά νέα και απόψε. Τα δύο βασικά θέματα σήμερα ήταν να ψηφιστεί, εκτός από την προκήρυξη, και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για τη σεζόν 2022-2023, με την οποία δεν συμφωνούν όλες οι ομάδες.
Υπενθυμίζεται πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη, χρειάζεται να συμφωνούν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών