Μαρτίνς: «Διαφορετικό το 1-5 και άλλο το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ»
Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον επερχόμενο αγώνα τουΟλυμπιακού με την ΑΕΚ στο Φάληρο
ΟΠέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚστο Φάληρο, τις απώλειες που έχει αλλά και το πόσο διαφορετικό θα είναι από το 1-5.
Για το ματς με την ΑΕΚ και το 1-5 του ΟΑΚΑ:Δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά εύκολα. Τα παιχνίδια μας με την ΑΕΚ είναι ισορροπημένα. Αναλύσαμε εκείνο το παιχνίδι και είδαμε ότι όλα μας πήγαν πολύ καλά, ενώ αντίθετα με τον ΠΑΟΚ δεν μας πήγαν καθόλου καλά. Όταν αναλύεις αυτά τα παιχνίδια βλέπεις ότι πράγματι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά εκείνη την ημέρα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Θα είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί γιατί απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο αυτό μία φορά μπορεί να συμβεί και όχι συνέχεια.
Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου:Η ομάδα είναι πολύ καλά, αν εξαιρέσεις την απουσία του Αβραάμ και του Μπα. Βλέπουμε ότι έχουμε παίκτες που επιστρέφουν μετά από καιρό και είναι πολύ καλά. Ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το πως θα κατέβει η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε πολλές επιλογές και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.