Πάει για στόπερ-ηγέτη η ΑΕΚ, «εγκρίνει» Πέρετζ ο Λιβάι

Πάει για στόπερ-ηγέτη η ΑΕΚ, «εγκρίνει» Πέρετζ ο Λιβάι

Ειλημμένη η απόφαση της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός στόπερ υψηλού επιπέδου.

081611
Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος από την άμυνά της και παρότι στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί στόπερ, είναι ειλημμένη απόφαση να γίνει κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά εν όψει καλοκαιριού.

Άλλωστε ο Χνιντ δεν υπολογίζεται, ο Τσιγκρίνσκι είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί και ο Νεντελτσιάρου δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι Σβάρνας και Λάτσι μοιάζουν οι πιο αξιόπιστοι στόπερ της ομάδας, αλλά είναι σε νεαρή ηλικία και στην «Ένωση» θέλουν να προσθέσουν δίπλα τους έναν έμπειρο σε ρόλο… οδηγού.

Ο Παναγιώτης Κονέ και οι συνεργάτες του ήδη «χτενίζουν» την αγορά αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μια περίπτωση που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ ήταν ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, όμως ο 29χρονος Σέρβος υπέγραψε ως το 2023 στη Μακάμπι Χάιφα.

Φυσικά, η ΑΕΚ κοιτάζει και σε άλλες θέσεις. Η περίπτωση του Ντορ Πέρετζ αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» παρότι αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχουν αρκετές λύσεις. Για τον 25χρονο, που μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ ή οκτάρι και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει πει εξαιρετικά λόγια κι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τον γνωρίζει από τη θητεία του στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης