Πρόεδρος ΔΟΕ: «Αισιοδοξούμε πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 23 Ιουλίου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν βάσει προγράμματος
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αναμένεται να διεξαχθούν με έναν χρόνο καθυστέρηση και ο πρόεδρος της ΔΟΕ θεωρεί πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.
Ο Τόμας Μπαχ μίλησε στο ιαπωνικό Kyodo News και τόνισε πως «αυτήν την στιγμή, δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι οι Αγώνες δε θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε εναλλακτικό πλάνο και γι’ αυτό είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση επιτυχημένη και ασφαλή. Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας».
Εάν όλα πάνε καλά, οι Αγώνες θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.