Μέσι: Ο κορυφαίος playmaker της τελευταίας δεκαετίας
Η Διεθνής Ένωση Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικών (IFFHS) ανέδειξε τον Λιονέλ Μέσικορυφαίο playmaker της τελευταίας δεκαετίας υπολογίζοντας όλα όσα πέτυχε ο Αργεντινός ηγέτης από το 2010 έως το 2020
Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» μέσα σε αυτή την 10ετία που εξετάζεται κατέκτησε τέσσερις Χρυσές Μπάλες, 6 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Champions League, 2 ευρωπαϊκά Super Cup, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και 4 Super Cup Ισπανίας.
Φυσικά στο τελείωμα του 2020 κατάφερε να καταρρίψει και το ρεκόρ των γκολ από τον Πελέ, ως σκόρερ μονάχα με μια ομάδα.
Ο Αντρές Ινιέστα κατετάγη 2ος στη λίστα, ο Λούκα Μόντριτς ήταν 3ος και η πρώτη πεντάδα συμπληρωνόταν με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τόνι Κροος.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.