Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και πάντα καλοδεχούμενος στην Παρί»

Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και πάντα καλοδεχούμενος στην Παρί»

Δήλωση-ντρίμπλα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναφερόμενος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι

poketino
Παρουσιάστηκε ένας Αργεντινός προπονητής που αύριο Τετάρτη (06/01) κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο), αλλά στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του «Πότσε», την τιμητική του είχε ένας άλλος Αργεντινός.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο τα τελευταία σενάρια θέλουν να φοράει την φανέλα της Παρί και μάλιστα, παρέα με τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ποτσετίνο επιχείρησε να... ντριμπλάρει τις δηλώσεις περί Λέο και μεταγραφών και, αν λάβει κανείς υπόψη τις απαντήσεις του, μάλλον τα κατάφερε αρκετά καλά.

- Θα ζητούσες τον Μέσι για δώρο από τους Τρεις Μάγους; «Ήδη ο Άγιος Βασίλης έκανε σπουδαία δουλειά και μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω. Δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τον Νασέρ (σ.σ. Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος) και τον Λεονάρντο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής) γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω μετά από είκοσι χρόνια. Ξέρουμε τι απαιτήσεις έχει αυτός ο σύλλογος και ο αντίκτυπος του, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους, αν όχι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, γι' αυτό θα αφήσουμε αυτές τις φήμες για πιο μετά».

- Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει ξανά με τον Μέσι, το βλέπεις πιθανό αυτό να γίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν; «Κατάλαβε ότι φτάσαμε εδώ πριν από δύο μέρες και εστιάζουμε στο να προσαρμοστούμε και να γνωριστούμε. Αυτά είναι τα άμεσα ζητούμενα, αν και για εσάς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σίγουρα θα υπάρχει χρόνος στο μέλλον για να συζητήσουμε για αυτά».

- Μέσι και Ντέλε Άλι και οι διαφορές μεταξύ Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν: «Κάθε σύλλογος είναι διαφορετικός και είναι δύσκολη η σύγκριση. Δεν θα ήμουν αντικειμενικός ούτε με την Τότεναμ γιατί ήμουν εκεί, αλλά τώρα είμαι 100% αφοσιωμένος στην Παρί. Δεν μιλάμε γι' αυτό, αλλά για την προσαρμογή στον σύλλογο και έχουμε ένα ματς αύριο (σ.σ. με την Σεντ Ετιέν). Αλλά είπα ότι στο μέλλον θα υπάρχει χρόνος για να μιλήσουμε γι' αυτά τα πράγματα. Αλλά πάντα ένας πολύ μεγάλος παίκτης είναι καλοδεχούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο ΣτΕ προσφεύγει η Εκκλησία για τα Θεοφάνεια!

Υπουργείο Παιδείας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης