Στο στόχαστρο του Πιέρ Ντρεοσί είναι ο 28χρονος Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ
ΟΣτίβεν Μεντόζα αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τη γαλλική Αμιάν, αλλά δύσκολα θα ανανεώσει. Ο Πιέρ Ντρεοσί παρακολουθεί την περίπτωσή του ζεστά και μένει να φανεί αν το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτησή του, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι.
Τη φετινή σεζόν, ο Μεντόζα έχει 11 συμμετοχές με 4 γκολ.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αμέρικα της Κολομβίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Κάλι και από εκεί πήγε στην ινδική ομάδα Τσεναιγίν. Από την Ινδία μετέβη στη Βραζιλία και στην Κορίνθιανς. Αγωνίστηκε ως δανεικός ξανά στην Τσεναιγίν ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην Νιου Γιορκ Σίτι.
Τον Ιανουάριο του 2018 τον αγόρασε η Αμιάν από την Κορίνθιανς ξοδεύοντας 1,2 εκατ. ευρω.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση