ΠΑΟΚ: Ζήτησε να φύγει ο Μάτος - Αποφασίζει ο Σαββίδης
Την επιθυμία ν’ αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚγια να φορέσει τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα εξέφρασε ο Λέο Μάτος - Ο Ιβάν Σαββίδης θα λάβει την τελική απόφαση για το μέλλον του
Πέρα για πέρα υπαρκτό αποδεικνύεται το θέμα του ενδιαφέροντος της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Λέο Μάτος.
Μετά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που αναφέρονταν σε κινήσεις του συλλόγου για ν’ αποκτήσει τον 34χρονο μπακ (και σε πρόθεση το ίδιου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας), αυτό επιβεβαιώνεται και από τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ.
Κι αυτό διότι σε επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη του εξέφρασε και προσωπικά την επιθυμία ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να είναι εκείνος που θα λάβει την τελική απόφαση.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.