ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πήγε στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου πριν την έναρξη της προπόνησης και έχει επαφές με τον Ίλια Ίβιτς και τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό

SPATA-MELISSANIDIS
Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στους ομίλους του Europa League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έφτασε στα Σπάτα μία ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση των κιτρινόμαυρων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν την έναρξη της προπόνησης έχει επαφές με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, ενώ το «παρών» δίνει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η συζήτηση που λαμβάνει χώρα αφορά τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ενόψει της λήξης της μεταγραφικής περιόδου την προσεχή Δευτέρα.

Φυσικά θα συζητηθεί το θέμα με τις επαφές που γίνονται για τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό Ιονούτ Νεντελτσεάρου, για τα ζητήματα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν, όπως είναι αυτά των Λιβάια και Ολιβέιρα, καθώς και για τις επόμενες αποδεσμεύσεις στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Σιμάο, που αποτελεί ένα από τα «βαρύδια» στο ρόστερ.

Γενικότερα μεταξύ του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, του Ίβιτς και των ανθρώπων που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό συζητούνται όλα τα θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική ατζέντα του κλαμπ για τις τελικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης