UEFA: Γερμανική υπόθεση το βραβείο του καλύτερου προπονητή
Τους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν ανακοίνωσε η UEFA
Γερμανική υπόθεση το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν από την UEFA.
Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, οι τρεις φιναλίστ είναι οι Χάνζι Φλικ, Γιούργκεν Κλοπ και Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ ακόμα και ο τέταρτος είναι Γερμανός και συγκεκριμένα ο Τόμας Τούχελ της Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, Ζουλέν Λοπετέγκι, Ρούντι Γκαρσιά, Ζινεντίν Ζιντάν, Πεπ Γκουαρδιόλα και Αντόνιο Κόντε.
Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν την 1η Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.