Κανονικά στην πρώτη της Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Άνθρωποι της Σίτι πάνε Βαρκελώνη για να «κλείσουν» τη μεταγραφή!

Κανονικά στην πρώτη της Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Άνθρωποι της Σίτι πάνε Βαρκελώνη για να «κλείσουν» τη μεταγραφή!

Ο Λιονέλ Μέσι στα τέλη της εβδομάδας επιστρέφει στη Βαρκελώνη και τη Δευτέρα θα βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ωστόσο επιμένει στο αίτημα αποχώρησης - Ταξίδι στην Βαρκελώνη ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι - Πρόταση μομφής κατά του Μπαρτομέου και πιέσεις για να παραιτηθεί

ΜΕΣΙ_ΜΟΡΑΤΙ
Με κομμένη την ανάσα η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Αργεντινού προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα με την οποία ζήτησε και επίσημα να αποχωρίσει από τους μπλαουγκράνα και οι πλέον δύσπιστοι αντιλήφθηκαν ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, που δέχεται πυρά απ' όλες τις πλευρές, να απαντά στον παίκτη ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το σημείο τριβής φαίνεται να είναι ο περίφημος όρος στο συμβόλαιο του 'Πούλγκα' που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, κι αυτόν επικαλείται στην επιστολή του, ωστόσο η Μπαρτσελόνα αντιδρά και θεωρεί ότι αυτός ο όρος έχει πάψει να ισχύει από τις 10 Ιουνίου.

Ο Μέσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής, δεν προτίθεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά και το πρωί της Κυριακής θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και τη Δευτέρα θα είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς (οι προπονήσεις ξεκινούν αύριο, αλλά λόγω Champions League είχε δοθεί μεγαλύτερη άδεια σε κάποιους ποδοσφαιριστές).

Κι αυτή είναι μια κίνηση τακτικής καθώς δεν θέλει να δώσει και κανένα δικαίωμα στη διοίκηση Μπαρτομέου, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζουν τα μέσα της πατρίδας του, η παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει το παραμικρό ως προς τη διάθεση του να αποχωρίσει άμεσα από την ομάδα.

Αποστολή της Σίτι στην Βαρκελώνη
Κλείσιμο
Στις στοιχηματικές εταιρίες ένα από το κορυφαία στοιχήματα των τελευταίων ωρών είναι το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μέσι. Μάντσετσερ Σίτι και Ίντερ είναι οι τα δύο φαβορί και οι «Πολίτες» αν και επισήμως δεν έχουν τοποθετήσει, νωρίς το πρωί πόσταραν στο twitter μια φωτογραφία του χαμογελαστού Πεπ Γκουαρδιόλα να λέει... καλημέρα.

Οι περισσότερο το συνέδεσαν με τις εξελίξεις στην υπόθεση Μέσι και μάλλον δεν έχουν άδικο καθώς όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Ole της Αργεντινής η διοίκηση της Σίτι ετοιμάζει ταξίδι στην Βαρκελώνη για να τελειώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου!

«Παρόλο που πολλοί θα περίμεναν να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες, το πρόβλημα είναι ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του Λιο, είναι στο Ροζάριο και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη», αναφέρει το δημοσίευμα τονίζοντας παράλληλα ότι ήδη η Σίτι έχει κάνει μια ανεπίσημη προσέγγιση ενημερώνοντας την πλευρά του αθλητή για το ενδιαφέρον της.

Πριν από λίγο πάντως το ισπανικό RAC1 και το αργεντίνικο TyC Sports αποκάλυψαν ότι ήδη ο πατέρας του Μέσι έχει ταξιδέψει ινκόγκνιτο για τις πρώτες επαφές με τη Σίτι, η οποίαι πέρα από τα χρήματα μπορεί να προσφέρει και παίκτες ως αντάλλαγμα με τα ονόματα των Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έρικ Γκαρθία να είναι τα πρώτα που έχουν κυκλοφορήσει.

Πρόταση μομφής κατά Μπαρτομέου και πιέσεις για παραίτηση
Την ίδια ώρα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την τεράστια κρίση με τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να δέχεται πυρά από παντού και ήδη ο Ζόρντι Φάρε, υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του τονίζοντας ότι αυτός και η διοίκηση του πρέπει άμεσα να παραιτηθούν.



Την κίνηση αυτή δεν την έχει στηρίξει κάποιος άλλος. ωστόσο ο επίσης υποψήφιος (αλλά και πρώην) πρόεδρος Χουάν Λαπόρτα μέσω twitter ζήτησε από τον Μπαρτομέου την άμεση παραίτηση του.

«Ο Μπαρτομέου και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να διαβάλλουν ηθικά τον Μέσι για να σώσουν τους εαυτούς τους από την οικονομική και αγωνιστική κατάρρευση που προκάλεσαν στον σύλλογο», έγραψε ο Λαπόρτα και συμπλήρωσε: «Αν παραιτηθούν τώρα, ίσως υπάρχει ελπίδα να μείνει ο Λέο στην ομάδα»



Ειδήσεις σήμερα


Λιονέλ Μέσι: Η αποχώρηση, οι φήμες για τη Μάντσεστερ Σίτι και η διαδήλωση στο Καμπ Νου

Μεγάλη ανατροπή και νίκη Σάκκαρη επί της Σερένα

Βίντεο: Ο Σακίλ Ο' Νιλ προσπαθεί να μιλήσει... ελληνικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης