Μέσι σε Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»!

Μέσι σε Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»!

Απόφαση-σοκ από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος, αφού μίλησε και με τον Ρόναλντ Κούμαν, φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα - Άμεση αντίδραση της Μπάρτσα που, επίσης μέσω φαξ, του απάντησε ότι έχει συμβόλαιο, ενώ θεωρεί ότι η ρήτρα που επικαλείται η πλευρά του παίκτη για να μείνει ελεύθερος, έχει λήξει στις 30 Μαΐου

messi-0
Η είδηση βόμβα που άπαντες στη Βαρκελώνη ήλπιζαν ότι δεν θα ερχόταν, έσκασε.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντάς της την απόφασή του. Και αυτή είναι ότι θα φύγει τώρα από το club.

Ole


Πρόκειται για κάτι που σκεφτόταν σοβαρά καιρό τώρα, απγοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης και ειδικά μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο αδιανόητος διασυρμός με την “οκτάρα” από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League, τον οδήγησαν οριστικά εκτός ομάδας.

Στη συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, του είπε ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός, παρά εντός Μπάρτσα και τώρα το κάνει πράξη.

Η είδηση κυκλοφόρησε άμεσα στα social media, με το αργεντίνικο “Tyc Sport” να έχει βγάλει το αποκλειστικό.

Κλείσιμο
Μπαρτσελόνα σε Μέσι: «Έχεις συμβόλαιο, δεν μπορείς να φύγεις...»
Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο φως πέφτει πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν αυτή τη φορά ότι ο Μέσι επικαλείται μια ρήτρα του συμβολαίοϋ του που του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα...

Ωστόσο όπως αναφέρουν τα ίδια μέσα η Μπαρτσελόνα ήδη απάντησε στον Αργεντινό, με τον ίδιο τρόπο (μέσω φάξ) τονίζοντας του ότι έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να αποχωρήσει, ενώ σύμφωνα με τους μπλαουγκράνα η συγκεκριμένη ρήτρα είχε ισχύ μέχρι τις 30 Μαΐου!

Κι αν δεν αλλάξει κάτι, όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε ένα δικαστικό θρίλερ!

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης