Κύπελλο ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού!

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την οριστική αναβολή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου

Kypello
Το φιάσκο με τη διεξαγωγή (και) του φετινού τελικού του Κυπέλλου ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε με την απίστευτη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ η οποία ανέβαλλε τον τελικό και πλέον περιμένουμε από την Ομοσπονδία να ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα.»

Όσον αφορά το πότε θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφασιστεί η νέα έδρα και ημέρα διεξαγωγής του τελικού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για τη Δευτέρα 27 Ιουλίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός την Τετάρτη 29 Ιουλίου (είχε ακουστεί ως εναλλακτική ημερομηνία) και δεδομένου ότι στις 6 Αυγούστου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς στον επαναληπτικό για τους 16 του Europa League είναι ξεκάθαρο ότι η αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει πριν τα  τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίς το μεσημέρι η ΕΛ.ΑΣ με επιστολή της προς την ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν εγγυάται την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού στο γήπεδο της Ριζούπολης, η επιλογή του οποίου από την Ομοσπονδία προκάλεσε τεράστια έκπληξη.


Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει με έντονο τρόπο στην συγκεκριμένη επιλογή προσφεύγοντας μέχρι και στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καθώς υπήρχαν άλλες επιλογές (Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Τούμπα, Βικελίδης) οι οποίες δεν εξετάστηκαν ποτέ επί της ουσίας.

Οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια τους να διεξαχθεί ο τελικός σε ένα γήπεδο αντάξιο του θεσμού, αλλά και του ονόματος των δύο φιναλίστ το Σάββατο απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητούσε τη μεταφορά του τελικού από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ, παρόλο που το τελευταίο είναι έδρα της αντιπάλου του.



Για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα όπου η Αστυνομία με επιστολή της προς την ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στην Ριζούπολη (αλλά και στα γήπεδα Νέας Σμύρνης, Περιστερίου) ζητώντας να μεταφερθεί εκτός Αττικής, αλλά ουσιαστικά φωτογραφίζοντας το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο η ΕΠΟ προς έκπληξη όλων αντί να ανακοινώσει το ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού αποφάσισε την αναβολή του!

Κλείσιμο
Περισσότερα σε λίγο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης