Το όνομα του Δημήτρη Γραμμόζη βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που «παίζουν» για να αντικαταστήσουν τον Ντίτερ Χέκινγκ στο τέλος της σεζόν στον πάγκο του Αμβούργου
Η διαφαινόμενη αδυναμία τουΑμβούργου να προβιβαστεί στην Bundesligaγια μια ακόμα σεζόν (σ.σ. χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα να μην κερδίσει η τρίτη Χάιντεχαϊμ για να παίξει αυτό στα μπαράζ) θέτει… θέμα για την τεχνική ηγεσία των «λιμανίσιων»...
Ο Ντίτερ Χέκινγκ φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν τελικά το Αμβούργο παραμείνει ξανά στην δεύτερη κατηγορία και η ονοματολογία για την διαδοχή του… δίνει και παίρνει.
Ένας από τους υποψήφιους λοιπόν είναι και ο Δημήτρης Γραμμόζης, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί από τον πάγκο της Ντάρμσταντ στο τέλος της χρονιάς και να ακούγεται έντονα για εκείνον της ομάδας από τον γερμανικό Βορρά!
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.