Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε στις δηλώσεις του επικεφαλής της Euroleague σχετικά με πιθανή αποχώρηση των πράσινων από τη διοργάνωση
Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέουπως για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα προσθέτοντας πως έχει απειλήσει κι άλλες φορές με αποχώρηση αλλά δεν το έπραξε.
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ μέσα από το Instagram διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην μπορεί η Ευρωλίγκα να ανταγωνιστεί σε έσοδα το Basketball Champions League, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του αντιμετωπίζεται με ασέβεια σε κάθε πτυχή και δήλωση, εκβιάζεται και καλείται να συμμορφωθεί με δικτατορικές αποφάσεις, την ώρα πως η Ευρωλίγκα δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της και δεν ενημερώνει τα κλαμπ για τις συνέπειες που αναμένει από την πανδημία.
«Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ@@@νε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.