Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται»

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται»

Στην κεντρική εκδήλωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ μετέδωσε βίντεο που προβάλλουν την αθέτηση υποσχέσεων της κυβέρνησης σε επτά θεματικές ενότητες – Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα

tsipras_faliro
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα: «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ μας ξαναγυρίζει με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη μόνο για τους ισχυρούς & σε μια κοινωνία διακρίσεων», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Όπως είπε, η κυβέρνηση ανέκτησαν τη διακυβέρνηση συσπειρώνοντας συντηρητικές και καθεστωτικές δυνάμεις. «Πέτυχαν μία προσωρινή νίκη απέναντι στην Αριστερά, απέναντι στην αλήθεια και στην πρόοδο. Όμως, από τότε που ανέλαβαν, χάνουν τις μάχες της καθημερινής ζωής», πρόσθεσε.

5040503
5040489


«Δεν θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος, τη πρώτη κατοικία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, στις ορέξεις των «αρίστων», των διαπλεκόμενων, των βαρόνων, των ολιγαρχών, των παρασιτικών κυκλωμάτων που επέστρεψαν», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Κλείσιμο
Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα

Για ψυκτικός καλός είσαι


Νιώθεις ασφαλής τώρα;


Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα



O πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές

Ήταν κάποτε ένας μισθός

Πρώτοι με διαφθορά


Όπως είπε, «δεν αρκεί να θυμώνουμε. Δεν φτάνει να γκρινιάζουμε. Δεν αρκεί να εκδηλώνουμε την πικρία μας για την πορεία που ανακόπηκε με τις πιο ανήθικες μεθόδους. Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης. Ήρθε η ώρα να δράσουμε με τα όπλα που η δημοκρατία μας παρέχει».

Ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ



Με σύνθημα «η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται» η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με τη μετάδοση βίντεο με στόχο την αποδόμηση των προεκλογικών υποσχέσεων της κυβέρνησης σε επτά θεματικούς τομείς ξεκίνησε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται» είναι το βασικό σύνθημα της εκδήλωσης. Τα συνθήματα που είναι αναρτημένα στο στάδιο είναι «Μία νέα σχέση με την πολιτική», «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας».

Τα βίντεο έχουν τίτλους: «Πρώτοι με διαφθορά», «Ήταν κάποτε ένας μισθός», «Ο πρωθυπουργός λείπει σε ταξίδι για δουλειές», «Κοινωνικό κράτος: κατεδαφιζόμεθα», «Νιώθεις ασφαλής τώρα;», «για ψυκτικός καλός είσαι» και το τελευταίο «εσύ το πίστεψες;».

Έμφαση δόθηκε στα εργασιακά, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την προστασία της πρώτης κατοικίας και την «αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και στην ασφάλεια του πολίτη».

Αναφορά υπήρξε και στην εξωτερική πολιτική με τίτλο «Ο πρωθυπουργός λείπει σε ταξίδι για δουλειές» με τα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι «ο πρωθυπουργός δεν υπερασπίστηκε αποτελεσματικά τα συμφέροντα της χώρας στα πολλά ταξίδια του».

Ακολούθησαν «τα δέκα μεγαλύτερα ψέμματα» με πρώτο «την πολιτική στο Μακεδονικό, στο προσφυγικό, στην ανάπτυξη, στο πλεόνασμα, στον ΕΝΦΙΑ, στη πρώτη κατοικία, στις μπουλντόζες στο Ελληνικό, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στα προσόντα των διοικητών των Νοσοκομείων και τελευταίο στο ψέμα του κ. Πέτσα για τα ατυχήματα στο Αιγαίο σε συνάρτηση με την αύξηση των περιπολιών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης