Πατούλης: Στο Μαρούσι στηρίζω Αμπατζόγλου

Πατούλης: Στο Μαρούσι στηρίζω Αμπατζόγλου

Ανάρτηση στο Facebook μετά τις πληροφορίες ότι η Μαρίνα Πατούλη θα έθετε υποψηφιότητα για τον Δήμο

48419800_779141172419471_4550974241926807552_n
Μετά τις πληροφορίες που έφεραν την Μαρίνα Πατούλη να καταθέτει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμαρουσίου, ο νυν Δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος στηρίζει την υποψηφιότητα του Θ. Αμπατζόγλου. Άλλωστε, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε παραστεί και στην εκδήλωση κατά την οποία ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε το συνδυασμό για τη διεκδίκηση του δήμου Αμαρουσίου, παρουσία μάλιστα και του γενικού γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Πατούλης έκανε την εξής δήλωση: «Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρρεια Αττικής.»

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης