Ζάεφ: Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα

zaev

Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα, τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε ομιλία του και πρόσθεσε: «με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ»

«Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα». Με την παραπάνω φράση ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, απευθυνόμενος σε πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, σε αντίθεση με όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας και με όσα υποστηρίζουν ότι διαφυλάχτηκαν ο Νίκος Κοτζιάς και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε με σαφήνεια ότι «είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε ότι «μπαίνουμε στην Ευρώπη εξίσου με όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

ΣΧΟΛΙΑ (51)

τσιπραντρεου

μεγαλη επιτυχια επιτελους οι σκοπιανοι ειναι μακεδονες μπραβο

ΠΕΛΛΑ

Ενα casus belli δεν μπορούν να προβάλλουν στο κρατίδιο για τη χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπουδήποτε, οι κοτούλες που κυβερνούν υποτελείς των επικυρίαρχων, που σπέρνουν τον καταραμένο διχασμό χωρίζοντας τους Ελληνες σε φασίστες και μη, όπως έκαναν οι ένοπλοι κομμουνιστές πριν τους εκδιώξει ο Εθνικός Στρατός το 1949.

Αλέξης Τσίπας

Κατι μας ειπε και ο Ζαεφ. Τα ιδια δεν λενε ο Τσιπρας και ο Κοτζιας πολυ πριν τον Ζαεφ;

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ;;;

Ιστορικος

Η καλύτερη απάντηση είναι ενα απόσπασμα απο την ταινία Η Παριζιάνα «η κοπέλα αλλάζει την κασσετα του Κάρρα με καινουργια που λει > Είσαι Βλάκας <

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η δυνάμει της ενδόξου Αριστεράς Διπλωματική Επιτυχία της Ελλάδος. Η ΠΡΩΤΗ μετά τις Διεθνείς Συμβάσεις του Ελευθερίου Βενιζέλου, τον οποίον ΑΜΕΣΩΣ μετά από αυτές (π.χ των Σεβρών, στις 10 Αυγούστου του 1920) οι ΔΕΞΙΟΙ με συκοφαντίες (ΚΑΙ ...τότε) κατεψήφισαν και αναγκάστηκε αγανακτισμένος να φύγει και να μείνει στην Γαλλία.____________Δύο (2) Μόλις Χρόνια ΜΕΤΑ από την Συνθήκη των Σεβρών, οι ΔΕΞΙΟΙ οδήγησαν την Ελλάδα στην Μικρασιατική Καταστροφή!..____Γιά την Συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ χρειάζεται κανένα απολύτως ιδιαίτερο Δημοψήφισμα.________"Δημοψήφισμα" θα είναι γιά αυτήν όπως και γιά όλη την Πολιτική της ένδοξης Αριστεράς, οι ΕΚΛΟΓΕΣ που θα γίνουν τον μήνα Οκτώβριο 2019, οπότε ο Λαός μας αναδεικνύων την Αριστερά ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ, εμμέσως και συγχρόνως θα θεωρείται ότι ΕΓΚΡΙΝΕΙ και την Συμφωνίαν των Πρεσπών!.._________Άπαντα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και νόμιμα!

Ιστορικος

Γιατί όταν κάποιος αγαπάει την χώρα του, σέβεται την ιστορία της και φροντίζει για την προστασίας της το λέμε φασίστα?

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Γιατί ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ, έχει παρωπίδες σαν στα Άλογα!..____(Εκτός των άλλων ΚΟΜΠΛΕΞ που έχει)._________Δεν βλέπει ποτέ δίπλα ώστε να ελιχθεί ανάλογα με τον Χρόνο και τις συνθήκες που συνεχώς αλλάζουν._______Βλέπει σαν ΜΟΥΛΑΡΙ, με παρωπίδες, μόνο ...ελάχιστα (γι΄ αυτόν τον λόγο είναι οι παρωπίδες που του βάζουν, δηλ. γιά να βλέπει ...ΕΛΑΧΙΣΤΑ) και μόνο μπροστά!..

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Γιατί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ γίνονται ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του εχθρού και ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ;______ Το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό άραγε;__________ Διότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι ΦΙΛΟ-ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ και όχι αλτρουιστές όπως οι Αριστεροί.______Διότι όταν ευρίσκονται σε ΕΙΡΗΝΗ καίτοι ΘΕΛΟΥΝ τον Πόλεμο σε ένδειξη ψευτο-"αντρισμού", εν τούτοις κατά την διάρκεια του Πολέμου, ως Φιλο-τομαριστές που είναι, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ τις κακουχίες του Πολέμου (ούτε του Στρατού τις Δυσκολίες και Στερήσεις, αφού οι περισσότεροι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπηρέτησαν... ΚΑΝΟΝΙΚΑ), καθ΄ ότι όπως είπαμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν αλτρουιστές και ούτε καρτερικοί και υπομονετικοί είναι, oύτε μπορούν να ζήσουν χωρίς την υπερκατανάλωση!...___ Και έτσι, γιά να περάσουν ΚΑΛΑ ...αναγκάζονται να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ με τον εχθρό και να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ!.._____Και σε συγκάλυψη του γεγονότος τούτου της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των και γιά αυτόν τον λόγο Σηκώνουν τις Ελληνικές Σημαίες ...ΜΕΤΑ, όταν έλθει πάλι η ΕΙΡΗΝΗ και παριστάνουν και ΕΚ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ πλέον, τους ...ΨΕΥΤΟ-"πατριώτες" (της Συμφοράς)!..______Προκειμένου να καλύψουν έτσι τα ...ΤΟΤΕ ΤΡΩΤΑ τους!.._________Ενώ εγώ και ο κάθε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ που ξέρω ότι από γεννησιμιού μου είμαι ΕΛΛΗΝ, δεν έχω καμία ανάγκη με την Ελληνική Σημαία να "ΑΠΟΔΕΙΞΩ" σε ΚΑΝΕΝΑΝ τούτο το ΓΕΓΟΝΟΣ!____Όλα έχουν την διαδοχική Λογική τους εξήγηση, καθώς βλέπετε!___Απλά ...πραγματάκια είναι αυτά!..

CX

"Γιατί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ γίνονται ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του εχθρού και ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ;" Μα γιατί είναι γνήσιοι αριστεροί όπως και οι εθνικοσοσιαλιστές Άπλα όμορφα και ωραία. Διάβασε τι έλεγαν οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής εξτρατείας. Βρε παιδί μου κουράζεις.

Alexander

Έτσι!!!!!! Φάτε τώρα προοδευτικη αριστερά!!!! Αφελεις Έλληνες εσείς που ψηφισατε τα αναρχοκομμουνια και τώρα βριζετε και βλαστηματε ... Αυτή ήταν όλη η ιστορία να έρθει αυτός ο καταπτυστος, ο αμορφωτος, που ειλικρινά αμφιβάλλω αν έχει και απολυτηριο λυκείου και να τα ξεπουλησει όλα. Ότι δεν μπορεί και δεν τολμαει να περάσει η δεξιά έρχεται η ξετσιπωτη και αναρχικη αριστερά και λέει γονυπετης ναι σε όλα. Θαυμάστε λοιπόν τον yesman που ψηφισατε και παράλληλα ζητωκραυγαστε όταν θα έρθει ο Ζοραν Ζαεφ καθαρός απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων και σας επιδείξει τι εστί Μακεδονας μιλώντας μια <<μακεδονικη >> γλώσσα τερατουργημα υβρίδιο Βουλγαρικων, Σερβικων και κορακιστικων. Δεχτειτε με ανοιχτές αγκαλες τη νέα Μακεδονικη ταυτότητα, μια ταυτότητα η οποία πλαστογραφηθηκε από τον Τιτο και επικυρωθηκε με μεγάλο ζήλο από τους ανταρτο κομμουνιστές... Δυστυχώς η Μακεδονία χάθηκε όσα συλλαλητήρια και να γίνουν όσα χημικά και να πέσουν, το παιδί από τη Βαρντατσκα τα κατάφερε έφτιαξε πλέον και με τη βούλα το μακεδονικο έθνος... Αυτά λοιπόν φίλε συνελληνα δεξου το μέρος ευθύνης που έχεις σε όλη αυτή την ιστορία και αποχαιρετα την τη Μακεδονία που χάνεις....

Γνωστης Ιστοριας

Η συμφωνία είναι μια και μόνο διπλωματική κίνηση ώστε να μην Πλησιάστε απο την Ανατολή αλλά να παραμείνετε στο Δυτικό μέτωπο και στην συνέχεια στην οικονομική κίνηση της ΕΕ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pap00

Ο αντεισαγγελέας Αγγελής περιγράφει τον μηχανισμό που είχε στήσει ο «Ρασπούτιν» - Για «ευθεία σύνδεση μεταξύ των Εισαγγελέων Διαφθοράς και Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου» μιλά ο Σαμαράς - Τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας - Αρχές Οκτωβρίου η συζήτηση της πρότασης προανακριτικής στη Βουλή

8
patoulis_synedriasi

Με άλλα θέματα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, την Τετάρτη, ωστόσο η αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα  της διαχείρισης των απορριμάτων - Ο Περιφερειάρχης Αττικής έδωσε προθεσμία 10 ημερών σε όλες τις παρατάξεις για την παρουσίαση προτάσεων πάνω στο θέμα αυτό