Θεοδωράκης για Novartis: Προανακριτική για να βγάλουν οι βουλευτές φωτογραφίες για τα φυλλάδιά τους!

Θεοδωράκης για Novartis: Προανακριτική για να βγάλουν οι βουλευτές φωτογραφίες για τα φυλλάδιά τους!

Για προανακριτική-ντεκόρ έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού - Αποχώρησαν οι βουλευτές του κόμματος μετά την ομιλία

stavros_vima_voulis
Αυτή η Προανακριτική, είναι μία προανακριτική-ντεκόρ, ισχυρίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα της Βουλής, δηλώνοντας ότι έγινε για να βγάλουν φωτογραφίες οι βουλευτές για τα προεκλογικά τους φυλλάδια, καθότι, όπως εξήγησε, δεν προέβη σε καμία προανακριτική πράξη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι το Ποτάμι δεν θα δώσει το «παρών» και ανέφερε ότι η Προανακριτική δεν εξέτασε καν τα όσα λένε οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες. «Κρύψατε τους μάρτυρες και δεν καλέσατε ούτε τον κύριο εμπλεκόμενο, τον κ. Φρουζή».

Διώκετε, είπε, ακόμα και έναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό, τον κ. Πικραμμένο. Έκανε λόγο για πολιτικό όπλο κατά των αντιπάλων της κυβέρνησης και επανέλαβε ότι πρέπει να σταματήσει η ασυλία των πολιτικών και ότι πρέπει να αλλάξουμε το Σύνταγμα.

Για το τον νόμο για τις αυτοδιοικητικές, είπε να αποφασίσουμε όλοι μαζί να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, ενώ έκανε λόγο για ένα ένα αναλογικότερο μπόνους και σπάσιμο των περιφερειών, όχι μόνον της Β’ Αθήνας.

Σχετικά με το ονοματολογικό, είπε ότι έχουμε και τα εθνικά, όπου αύριο θα είναι και η ενημέρωση από τον πρωθυπουργό. Έκανε λόγο για μία κυβέρνηση χαμηλών δυνατοτήτων και είπε ότι, αντί να τρέξετε, πάτε σημειωτόν... οι περισσότερες μάχες είναι επικοινωνιακές, μακριά από τις ανάγκες των πολιτών.

“Ας αναρωτηθούμε για την εικόνα της Βουλής” κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης