ΝΔ για φρεγάτες FREMM: Ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης ακόμη και στην Άμυνα

ΝΔ για φρεγάτες FREMM: Ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης ακόμη και στην Άμυνα

Τι γίνεται τελικά με τις φρεγάτες FREMM και κατά πόσον πρόκειται να έρθουν στη χώρα μας διερωτάται σε σημερινή της ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση

anea-dimokrateia-grafeia
Τι γίνεται τελικά με τις φρεγάτες FREMM και κατά πόσον πρόκειται να έρθουν στη χώρα μας διερωτάται σε σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θίγει τα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται μετά τις δηλώσεις
Κουβέλη ότι οι φρεγάτες FREMM έρχονται μέσα στο καλοκαίρι και τις δηλώσεις της γαλλίδας υπουργού Άμυνας, Παρλί, που δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

«Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και την άμυνα της χώρας» αναφέρει η ανακοίνωση, ζητώντας να υπάρξει επιτέλους σχετική ενημέρωση ως προς το τι έχει συμφωνηθεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Μόλις προ τεσσάρων ημερών η Κυβέρνηση, μέσω του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη, ανακοίνωσε ότι, ύστερα από συνεννόηση των κ. Τσίπρα και Μακρόν, δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMΜ, όχι μόνον συμφωνήθηκε να αποκτηθούν από την Ελλάδα, αλλά και ότι “θα πλεύσουν το καλοκαίρι στο Αιγαίο”.

Με δήλωσή της η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας κ. Φλοράνς Παρλί έκανε γνωστό ότι η χώρα της δεν προτίθεται να νοικιάσει καμία φρεγάτα στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Η Κυβέρνηση που, ως φαίνεται, αντιμετωπίζει με παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και την άμυνα της χώρας, μπορεί επιτέλους να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες τι ακριβώς έχει συμφωνήσει -αν έχει συμφωνήσει κάτι- με τη Γαλλία;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης